Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 15 november 2013

Annemieke Boellaard lijsttrekker D66 Bernheze

Gisteren, donderdag 20 juni, hebben de leden van D66 afdeling Bernheze Annemieke Boellaard (46) gekozen tot lijsttrekker voor de aanstaande verkiezingen.

Boellaard, geboren in Zwanenburg maar getogen in Uden, woont sinds 13 jaar met haar man en kinderen in het centrum van Heesch. De nieuwe lijsttrekker is arts, gespecialiseerd in reizigersgeneeskunde en heeft beroepshalve affiniteit met ouderen en COPD. Sinds 2009 is ze actief in het bestuur van D66. “Ik maak me sterk voor meer burgerparticipatie. Voor mij betekent dat: in gesprek blijven en er alles aan doen om continue te weten wat er leeft. Niet alleen luisteren tijdens de verkiezingen, maar werken aan een duurzame relatie.  We hebben een enthousiast team dat breed verankerd is in alle kernen van Bernheze.  Dames en heren, jong en ouder, particulieren en ondernemers, ervaren rotten en jonge talenten. Stuk voor stuk mensen met de nodige expertise van het gebied. Zij weten wat er leeft en zo kunnen we samen voor de meest duurzame oplossing kiezen.

“Geen drempels opwerpen maar kansen bieden”

We willen als partij openstaan voor nieuwe initiatieven zonder mee te gaan in de waan van de dag. Duurzaamheid en innovatie staan daarbij hoog in het vaandal van D66; we moeten zorgen voor vandaag, maar ook voor een goede toekomst voor onze kinderen.  Daarbij moeten we niet alleen investeren maar ook faciliteren. Geen drempels opwerpen maar kansen bieden. Transparantie staat bij D66 altijd centraal. De discussies voeren in alle openheid, zodat mensen weten wat er speelt. Iedere burger heeft recht op de juiste informatie. Daar ga ik me zeker sterk voor maken. Het is een eer om lijsttrekker te mogen zijn van deze jonge en frisse partij. Iedereen staat te popelen om hun steentje bij te dragen voor een nog beter Bernheze. Voor is mij dat een zeer inspirerende en motiverende start.”